Chantal 

C –  Stables staat voor Chantal Rappoldt.

Chantal heeft al jaren een kleinschalig pensionstalling aan huis en sinds 2018 heeft ze samen met haar dochter, Yenna en haar partner, Dennis deze pensionstal.

Onze kracht is luisteren naar de wensen van onze klanten en ook de behoefte van het paard. Wij proberen mee te denken in wat goed is voor de paarden en ook naar de wensen van de klant. 

Ons motto, blije paarden, blije klanten = Goede sfeer! 

 

 

Chantal Kruiver

Ik werk op een diervriendelijke manier, gebaseerd op het Natural Horsemanship principe, waarbij het welzijn van het paard altijd voorop staat. Ik werk vanuit rust en vertrouwen naar een connectie toe. Het paard bepaalt hierbij het tempo. Zonder connectie forceer je een paard met alle nadelige gevolgen van dien.

Mijn training start al in de paddock en bestaat uit 4 pijlers:

1. Grondwerk
2. Longeren
3. Werk aan de hand
4. Rijden

Paarden en mensen zijn wezenlijk verschillend in hun manier van communiceren, denken en reageren. Het is daarom niet zo vreemd dat veel mensen ‘problemen’ hebben met hun paard. Door het observeren van de lichaamstaal van je paard kan je veel te weten komen over hoe je paard zich op dat moment voelt. Is hij angstig of dominant, probeert hij je uit, of snapt hij niet wat je van hem vraagt. Wanneer een jong paard de basis principes kent, komt er rust en vanuit die rust kan je verder bouwen. Ik vind ik het belangrijk om de eigenaar bij de trainingen te betrekken. Wanneer paard en mens in connectie zijn met elkaar, staat niets een goede relatie meer in de weg en kan het genieten beginnen!

Wil je meer weten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.
Hartelijke groet,

Chantal Kruiver

Chantal Rappholdt